“Tak Sia Sia Saya Tolak Cinta Lelaki HONDA Dan Pilih Lelaki ISAWRA Ni”-Aien Suraya

Kalau korang nak tahu ini la kereta PROTON ISWARA DAA6464 yang suami saya ada sebelum kami kawin. kereta ni menjadi saksi percintaan kami cewahh!! hahaha..

ini lah yang di panggil susah senang bersama!! 
dari zaman kami bercinta lagi memang kami berdua orang susah, tak sia sia saya tolak cinta lelaki HONDA dan pilih lelaki ISAWRA ni 🤣

wahai wanita pilih la hati yang ikhlas bukan pilih kemewahan yang ada di depan mata. kenapa nak pilih jalan mudah kan kalau boleh usaha sama sama. lagi best perjalanan hidup macam tu. dapat kenal layanan manusia masa kita susah macam mana. masa kita senang macam mana pulak layananya, dapat kenal siapa kawan sebenar. dapat tahu siapa yang ada time kita susah dan senang. memang banyak pengalaman kita akan dapat.

jangan risau kalau bf kamu sekarang tak ada apa apa. ikhlas lah terima dia sekarang. one day kamu akan senang kalau kamu sama sama usaha ingin ubah hidup dan percaya rezeki Allah.

rezeki Allah ni tidak cepat tidak lambat tapi tepat pada masa nya.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!VIRAL KAMI TUBE

Sumber: FB Aien Suraya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*