“Nikmat Menjadi Bapa Sekejap Je Sebab Abang Penghuni Syurga..” – Bapa Saudara Luahkan Perwatakan Sebenar

“Nikmat jadi bapa kejap je sebab abang penghuni syurga..” – Bapa saudara luahkan perwatakan sebenar

Kejadian yang mengejutkan sebelum raya Haji baru-baru ini melibatkan seorang lelaki, Syed Muhammad Danial Syed Syakir meninggaI dunia dalam pertengkaran akibat kemaIangan pada Sabtu lalu mengundang perhatian seluruh rakyat Malaysia.

Terbaru, bapa saudaranya Syed Murtadha membuat dedikasi istimewa untuk lelaki berusia 29 tahun itu di Facebook setelah selesai dikebumikan di sebuah tanah perkuburan Islam di Bangi pada petang Ahad.

Menurut Syed Murtadha, dia seakan-akan tidak mempercayai bahawa anak saudara sulung dalam keluarga mereka itu pergi menemui penciptaNya pada Hari Wukuf yang juga merupakan kemuncak ibadah haji.

Menerusi posting tersebut, beliau berkata Syed Muhammad Danial adalah individu paling rapat dengan memiliki perwatakan yang baik hati terhadap semua orang.

Jenazzah dalam keadaan tersenyum

Tambah Syed Murtadha, beliau turut memandikan jenazzah buat kali terakhir dan wajah suami kepada Qistina Ayu Rozhan itu kelihatan dalam keadaan tersenyum.

Terdahulu, kereta Syed Muhammad Danial terIanggar bahagian belakang kereta svspek sebelum berlaku pergadvhan.

Selepas beberapa aksi pertngkaran, svspek menekan pedal minyak dan meIanggar Syed Muhammad Danial lalu terseppit di antara kereta svspek dan penghadang jalan.

Sumber : Syed Murtadha