”Bibik Kata Dia Terdengar Bunyi Aneh Datang Dari Bilik Baby”Syukur Sempat Selamatkan Bayi Dari Siling Rvntuh

Kita mesti pernah dengar pasal deria keenam kan? Cuma umum tahu yang benda tak pasti kesahihannya melainkan dengan bukti kes-kes terpencil.

Kali ni kami nak cerita pasal kejadian yang boleh dianggap sebagai kelebihan mempunyai deria keenam. Tapi tu lah admin pun tak pasti akan kesahihahnya atau kewujudan deria tu.

Cuba korang tengok video dekat bawah ni. Mesti korang terkejut.

Admin pun terkejut mula-mula. Ingat apa lah tadi, tapi bila siling tu runtuh memang berd3rau gak lah d4rah. Nasib baik bibik tu cepat dan sempat selamatkan budak tu, kalau tak…

Betul, kalau memang belum aj@l, memang akan selamat. Sama lah macam rezeki, kalau betul milik kita, pusinglah macam mana sekalipun, memang akan dapat. Rezeki tak pernah salah alamat. 

Itu lah nasib baik Tuhan gerakkan hati bibik tu cepat-cepat selamatkan baby tu. Kalau lambat sikit je, memang arw@h dah baby tu. Allahu.

Mungkin ini penjelasan yang sesuai pasal deria keenam ni. Tak dinafikan orang dari seberang tahu macam mana rasa sebelum gempa bumi tu berlaku. Mungkin sebab banyak kali dah lalui kan, sebab tu dorang cepat bertindak.

Apa-apa pun admin doakan yang terbaik lah untuk keluarga dalam video dekat atas tadi tu. Dan untuk korang semua pun, semoga sentiasa selamat dan sejahtera. Amiin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMITUBE

Sumber: LobakMerah